waar eten in trancoso

 

Waar te eten in Trancoso?

 

> Campin Santo Restaurant, Trancoso

Een van de beste en meest traditionele restaurants in Trancoso. Campin Santo ligt in een mooie tuin met een groene omgeving en een romantisch rustiek decor. De specialiteiten zijn zeevruchten gerechten zoals Rabalo vis met een korst van cashewnoten en een vatapá garnalen stoofpot of een stoofpotje van verse garnalen in kokosmelk geserveerd in een speciale voorbereide pompoen.

Voor meer informatie: www.capimsanto.com.br

 

> El Gordo Restaurant, Trancoso

Een van de meest romantische restaurants in Trancoso, El Gordo is gelegen op de Quadrado en biedt een goede service en een romantische omgeving rond een sereen zwembad. Portugese en internationale keuken.

Voor meer informatie: www.elgordo.com.br

 

> Il Mercato Restaurant, Trancoso

Goed verborgen achter een kleine gevel in het midden van de Quadrado. Il Mercato heeft een enorm interieur versierd met veelkleurige kussens en Marokkaanse lantaarns. Het restaurant heeft drie privé kamers, gescheiden door gordijnen, met uitzicht op het tropisch regenwoud en het strand. De specialiteit van Il Mercato is de mediterrane keuken.

 

> Cacau

Het restaurant Cacau is gelegen in een tuin naast de historische Quadrado, met een eigentijdse decor en een ideal voor een intiem diner. Het Cacau restaurant is gespecialiseerd in vis

 

> Maritaca Restaurant, Trancoso

Maritaca Restaurant heeft ruime eetkamer met prachtige tuinen en rustieke banken. De specialiteiten zijn gegrilde kreeft, garnalen, vis, risotto's en pizza's met vele verschillende smaken en bereidings wijzen.

 

> Japaiano Restaurant, Trancoso

Het restaurant bevindt zich binnen in het Hotel da Praça gelegen op de historische Quadrado. De keuken is een mix van exotische smaken: Bahiano wortels met Japanse kruiden of de Yakissoba zalmtartaar, allen ontworpen door de bekende Chef kok Felipe Bronze.

 

 

> Volgende: Hoe Trancoso te bereiken?

www.arraialdajudaportal.com  |  © 2010 trancosoportal.com  |  webdesign by webdeluxe