hoe trancoso te bereiken

 

Hoe Trancoso te bereiken?

Trancoso ligt in het zuiden van de staat Bahia, Brazilië. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Porto Seguro, te bereiken vanuit de hoofdstad van Bahia, Salvador of rechtstreeks vanuit Rio de Janeiro of São Paulo. Tijdens het hoogseizoen zijn er seizoensgebonden chartervluchten met rechtstreekse verbindingen naar Porto Seguro.

Trancoso ligt op ongeveer op 26 kilometer van Porto Seguro. De rit duurt ongeveer een uur, inclusief een korte ferryboot verbinding. Huurauto's zijn beschikbaar op de luchthaven of u kan een luchthaven taxi nemen die u direct naar uw hotel of de pousadas in Trancoso zal brengen.

Er is een prive-jet luchthaven en helihaven, Terravista (ook de thuisbasis van de beroemde golfbaan), die ongeveer 20 minuten van het centrum van Trancoso gelegen is. De 1500 meter start- en landingsbaan is verhard en is gecertificeerd voor dag/ nacht landingen en opstijgingen. De Terravista Heliport ligt op slechts een paar meter van de golfbaan.


Terravista luchthaven details: lat: S16° 34' 42.35" Long: W39° 05' 19.12"

 

Beweeg met de muis over de map om in te zoomen

 

Wanneer is de beste tijd van het jaar om op vakantie te gaan in Trancoso? De zomer loopt van december tot maart, de winter loopt van juni tot augustus. Seizoensgebonden verschillen zijn erg klein, de gemiddelde temperaturen variëren van niet meer dan 3 tot 4 graden. Zomer gemiddeld 33 °C en 's winters gemiddeld 25 °C overdag, tijdens de nacht valt de temperatuur ligt rond de 19 °C.

Actuele weersomstandigheden en temperatuur in Trancoso, voor vooruitzichten: klik hier

 

 

Kerst tot en met februari is de perfecte periode voor mensen die willen genieten van Trancoso op zijn best, de hippe en chique toeristen komen naar Trancoso om van de prachtige stranden te genieten en de hele nacht dansen, vooral rond Nieuwjaar, wanneer de beste feesten worden georganiseerd op diverse stranden. De winters zijn rustiger, maar nog steeds warm genoeg om van dit kleine tropische paradijs te genieten. De zonnige dagen met een koel oceaan briesjes maakt het ideaal om te genieten van een partijtje golf of lange wandelingen op de semi verlaten stranden van Trancoso.

De Oceaan temperaturen blijven vrijwel hetzelfde van zomer naar wintertijd, van 28 °C tot 25 °C, zodat u het hele jaar door ontspannend kan genieten van een duik in de oceaan. Een beetje meer neerslag tijdens het winterseizoen, maar de meeste tropische regenbuien vallen gelukkig genoeg in de late avond en nacht.

Dit streek rond Bahia heeft geen last van Tropische strormen, orkanen of tornado's en met het gehele jaar perfecte lucht en ocean temperaturen maken dit van Trancoso de ideale vakantie plaats.

 

Map van Trancoso:

 

Bron: wikimapia

 

> Volgende: Fotos en videos van Trancoso

www.arraialdajudaportal.com  |  © 2010 trancosoportal.com  |  webdesign by webdeluxe