trancoso villas de luxo casas hoteis pousadas festas taipe quadrado espelho curuipe trancoso logo site

trancoso hoteis pousadas casas villas quadrado eventos festas casamentos onde comer hotels en pousadas in trancoso quadrado villas en huizen te huur in trancoso luxe parties party evenementen in trancoso huwelijken in trancoso hoe in brazilie trancoso geraken map kaart imobilien in trancoso te koop te huur luxe villas huizen buitenverblijf naburige steden van trancoso arraial dajuda caraiva porto seguro waar eten in trancoso restaurants bars bar fotos en videos van trancoso stranden hotels hoe adverteren op de site van trancoso

Home . Naburige stadjes van Trancoso

naburige stadjes van trancoso bahia brazilie

arraial d'ajuda naburig stadje van trancoso

 

Arraial d'Ajuda maakt deel uit van de gemeente Porto Seguro, gelegen in het zuidelijke deel van de staat Bahia. Dit klein stadje ligt op de top van indrukwekkende kleurrijke kliffen en is omgeven door het Atlantische regenwoud en eindeloze stranden met warm groenblauwe wateren.

Arraial d'Ajuda is een charmant dorpje dat sinds haar geboorte in 1549 haar typische architectuur, cultuur en omliggende inheemse natuur heeft weten te behouden. Het heeft dezelfde breedtegraad als sommige andere mystieke plaatsen in de wereld zoals Bali in Indonesië, wat altijd avonturiers van over de hele wereld heeft aangetrokken.

De bijna 20 kilometer kleurrijke en vele verschillende stranden zijn de belangrijkste attracties van Arraial d'Ajuda. Sommigen van hen zijn beschermd door riffen en vormen natuurlijke zwembaden bij laag tij, anderen zijn behouden en half verlaten.

Een historische kerk daterend van 1549 en twee belangrijkste straten, “Bróduei en Mucugê”, verdelen het centrum van Arraial d'Ajuda. Bróuei, waar u kleurrijke winkeltjes kunt vinden die lokale ambachten verkopen en die toegang geeft tot het pleintje waar de historische kerk zich bevind. Mucugê, een charmante straat waar het merendeel van de restaurants, bars, galeries, winkels en hotels gevestigd zijn. Het nachtleven is er het meest intens. In Mucugê bevindt zich ook de toegang tot het strand met dezelfde naam.

Het mengsel van de lokale bevolking: inheemse Indianen, hippies en toeristen, hebben Arraial d'Ajuda omgevormd in een klein internationale dorpje en noemen het daarom "het hoekje van de wereld".

 

Voor meer informatie over Arraial d'Ajuda, bezoek de International website: Arraial d'Ajuda

Huizen te huur: Casas para alugar em arraial d'ajuda

Real estate: imoveis em arraial d'ajuda

Bed and breakfast: pousadas em arraial d'ajuda

 

 

meer stadjes caraiva naburig stadje trancoso

 

 

 

 

Arraial d'Ajuda |  © 2010 trancosoportal.com  |  webdesign by webdeluxe