trancoso villas de luxo casas hoteis pousadas festas taipe quadrado espelho curuipe trancoso logo site

trancoso hoteis pousadas casas villas quadrado eventos festas casamentos onde comer hotels en pousadas in trancoso quadrado villas en huizen te huur in trancoso luxe parties party evenementen in trancoso huwelijken in trancoso hoe in brazilie trancoso geraken map kaart imobilien in trancoso te koop te huur luxe villas huizen buitenverblijf naburige steden van trancoso arraial dajuda caraiva porto seguro waar eten in trancoso restaurants bars bar fotos en videos van trancoso stranden hotels hoe adverteren op de site van trancoso

Home . hoe in Trancoso geraken . taxi trancoso

hoe in trancoso geraken vliegtuig auto bus map kaart

goedkope vliegtuigtickets trancoso

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het Internationale vliegveld van Porto Seguro en is te bereiken vanuit de hoofdstad van Bahia, Salvador of rechtstreeks vanuit Rio de Janeiro, Sao Paulo of Belo Horizonte. Vanuit andere Braziliaanse hoofdsteden zijn er connectie vluchten via deze luchthavens. De route van Porto Seguro naar Trancoso duurt ongeveer een uur inclusief de ferry overtocht.

transfer luchthaven porto seguro trancoso

De route van Porto Seguro naar Trancoso duurt ongeveer een uur inclusief de ferry overtocht.

Contacteer het taxi bedrijf Taxi Porto om een prijsofferte te ontvangen, de site: Taxi Porto Seguro ou via email: reservas@taxiportoseguro.net (Tom spreekt Nederlands)

Voor prive-vliegtuigen en helikopters is er Terravista luchthaven, die ongeveer 20 minutenvan het centrum van Trancoso ligt, juist naast Club Med Trancoso. De baan is 1500 meter en is gecertificeerd voor landingen gedurende de dag en nacht.

Details van de Terravista luchthaven: Lat S16 ° 34'42, 353 - Lang: W39 ° 05 '19 0.1

 

met de auto tot trancoso

Volg de BR-101 tot aan de kruising van de stad Eunápolis (km 772), daar heeft u toegang tot de weg BR-367 (richting Porto Seguro). Volg deze tot aan de "Vale Verde" (32 km) waar u de weg rechts (BA-001) voor Arraial d'Ajuda / Trancoso kunt vinden, daarna tot aan de kruising Caraíva / Trancoso (juist naast een Moto-taxi punt) en volg daar links nog een 6 km tot in het centrum van Trancoso.

Afstanden vanuit de belangrijkste steden in Brazilië:

met de bus tot aan trancoso

De busmaatschappij Aguia Branca (http://www.aguiabranca.com.br / 0800-725-1211) en São Geraldo (http://www.saogeraldo.com.br / 0800-311-312) bedienen de regio Zuid-Bahia en hebben bussen vanaf de staten Rio de Janeiro, Sao Paulo, Minas Gerais, Espírito Santo en Bahia Salvador.